Oportunitate investitie imobiliare PREDEAL, Judetul Brasov. Proprietatea imbratisata de padure este compusa dintr-un teren de 3307 mp cu acces la toate utilitatile si doua cladiri.

  1. Vila P+M – 7 Camere, constructie finalizata in 2006, are suprafata construita la sol de 253 mp, are 4 camere la parter si 3 la mansarda, toate camerele fiind dotate cu bai individuale. Vila este construita pe o structura de lemn, perfecta pentru a oferi sentimentul de cabana de munte, rustica si adaptata la mediul inconjurator. Vila nu a fost inclusa in circuitul turistic, functionand cu circuit inchis.
  2. Hotel D+P+2E+M – 33 Camere, cate 11 camere la etajele 1, 2 si mansarda. Parterul permite amenajarea a inca 11 camere, in prezent avand o compartimentare diferita, sala de evenimente si cabinete. Receptia, bucataria si restaurantul se afla la Demisolul inalt al cladirii. Constructia a fost ridicata in 2010 si este finalizata in proportie de 85% avand realizate instalatiile electrice si sanitare, centralele termice, boiler si tamplaria PVC cu geam termopan. Mai sunt necesare la interior finisajele in acord cu destinatia finala a cladirii.

Proprietatea este ideala atat ca investitie imobiliara, afacere hoteliera dar si ca AZIL DE BATRANI sau clinica de recuperare.