De Vânzare, Vilă Corbeanca. Amplasată pe o stradă liniștită, pe o suprafaţă de 1040 mp de teren, împrejmuită cu gard înalt, proprietatea oferă intimitatea, confortul şi siguranţa de care familia ta are nevoie pentru a se bucura de viaţa relaxată la curte. Mai mult ca oricând, am înţeles cu toţii importanţa spaţiului în care locuim, în care ne creştem copiii şi în care petrecem cel mai mult timp. 

Construita in 2007, vila este desfaşurată pe Subsol, Parter, Etaj si Mansarda, in total 600 mp. Subsolul adăpostește spaţii de depozitare, o Crama si un open space multifunctional. Parterul are un aspect cald si spectaculos in acelaşi timp îmbinând spaţiile largi, lumina naturală şi lemnul pentru o atmosferă primitoare, cu multă personalitate. Bucataria este inchisa si suficient de mare pentru a servi masa in familie. Zona de living si dining open space, baia si un birou, completează parterul care se intinde pe 215 mp suprafata construita la sol. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 bai si 2 dresinguri si o terasa acoperita de aproape 60 mp cu posibilitati multiple de amenajare. Mansarda este amenajata ca un studio, avand un dormitor, o baie, o chicineta si un open space luminat. Vila are garaj pentru 2 masini, camera tehnica, si diverse spatii de depozitare.

Proprietatea este intr-o stare tehnică perfectă, nu necesită invesţii suplimentare şi este o alegere ideală pentru o familie cu nevoie de spaţiu şi libertate.

Curtea are gazon, pomi fructiferi, o mica gradină de legume, grătar si foişor de lemn pentru a vă bucura de natură.

Comision Zero pentru cumpărător!